شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۵-۷-۱۳۹۷، ۱۱:۵۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات سایت


کلمات کلیدی: هات داگغذاآشپزیغذای کودکآموزش آشپزی,

هات داگ مارپیجی
زمان کنونی: ۲۵-۷-۱۳۹۷، ۱۱:۵۸ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: MoNaLiSa
آخرین ارسال: hasn_tehrani
پاسخ: 2
بازدید: 4242

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هات داگ مارپیجی
کاربر تازه کار
*

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 120
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 1

سپاس ها 1
سپاس شده 12 بار در 12 ارسال


ارسال: #1
هات داگ مارپیجی
[تصویر:  hxqo4p8reo4rfunczyy9.jpg]


مواد لازم:
هات داگ =شش عدد
آرد= به ميزان لازم
مايه خمير =نصف قاشق سوپخوري
شير ولرم =نصف پيمانه
روغن جامد= 60 گرم
تخممرغ= دو عدد
شكر =نصف قاشق سوپخوري
نمك =يك قاشق چايخوري


طرز تهیه:
شير را با شكر و مايه خمير مخلوط كرده و 10 دقيقه صبر مي كنيم تا مايه خمير فعال شود. در كاسه‌اي تخم مرغ، نمك و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مايه خمير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم، حالا كم كم آرد را افزوده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد. روي خمير را پوشانده و در جاي گرم 45 دقيقه استراحت مي دهيم. فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن كرده و سيني فر را چرب مي نماييم. خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز كرده و از آن نوارهاي باريكي مي‌بريم. نوارها را روي‌ هات‌داگ‌ها پيچيده و سر و دم آن را با قيچي برش داده تا تيز شود. از فلفل دلمه اي قرمز و ميخك براي زبان و چشم هاي مارهااستفاده كرده و آنها را براي 20 دقيقه در فر مي‌پزيم تا روي آنها طلايي شود
۵-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر جدید

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 39
تاریخ عضویت: فرو ۱۳۹۶
اعتبار: 0

سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال


ارسال: #2
RE: هات داگ مارپیجی
چه جالب واقعا....
امضای hasn_tehrani اقامت ترکیه 
۲۴-۱-۱۳۹۷ ۰۹:۴۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان