شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۳۱-۵-۱۳۹۳، ۰۹:۰۹ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات سایت


کلمات کلیدی: طرز, تهیه, رولت, خامه, ای,

طرز تهیه رولت خامه ای
زمان کنونی: ۳۱-۵-۱۳۹۳، ۰۹:۰۹ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Aseman
آخرین ارسال: Aseman
پاسخ: 2
بازدید: 4786

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه رولت خامه ای
ادمین
*******

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 202
تاریخ عضویت: ارد ۱۳۹۱
اعتبار: 2

سپاس ها 20
سپاس شده 30 بار در 28 ارسال


ارسال: #1
طرز تهیه رولت خامه ای
كيك رولت

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴/۳ پیمانه (3 بار از بيمانه يك جهارم استفاده كنيد)
شکر ۴/۳ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری



همه مواد ( بجز ارد)حتي بيكينك بودر رو توي يه كاسه بريزيد و با همزن سرعت بالا 5 دقيقه بزنيد اينقدري كه حجمش 2 برابر شه و حسابي سفيد شه-
حالا ارد را اضافه كنيد خوب هم بزنيد تا ارد مخلوط شود نترسيد بفش نمي خوابه بعد فر رو روي 400 فارنهايت يا 200 سانتيگراد بزاريد
مواد رو روي سيني تون كه كفش الومينيوم بهن كرده و با اسبري روغن جرب كرده ايد بريزيد و يكنواختش كنيد
بمدت 8 دقيقه بگذاريد طبقه وسط اگر كم بود 2 دقيقه ديگه اضافه كنيد
وقتي برداشتيد همانطور كه داغه داغه با الومينيوم يا حوله نم دارلولش كنيد و بزاريد حسابي خنك شه بعد بازش كنيد و خامه لايش بماليد و حداقل 5-6 ساعت بذاريد در يخجال بماند

۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ادمین
*******

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 202
تاریخ عضویت: ارد ۱۳۹۱
اعتبار: 2

سپاس ها 20
سپاس شده 30 بار در 28 ارسال


ارسال: #2
RE: طرز تهیه رولت خامه ای
طرز رول کردن همراه با تصویر
۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان